Therapieën

Praktijk Hertig maakt gebruik van de meest aanbevolen wetenschappelijk bewezen én innovatieve methoden. Kijk bij ons aanbod welke bij jou en jouw hulpvraag past.

Heb jij klachten en ben je eraan toe om die aan te pakken?

Bij Praktijk Hertig ben je aan het juiste adres voor de beste hulp voor volwassenen met angst-, stress-, stemmings- en traumaklachten en voor mensen die vastlopen door vastgeroeste patronen in het leven.

Wij helpen je om zo snel mogelijk weer de regie over jouw leven terug te krijgen!

Specialist in boks-psychotherapie. Daarnaast bieden we EMDR, cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, kortdurende psychodynamische therapie en brainspotting. Klik op een specialisme voor meer informatie.

Ons specialisme

Bokstraumatherapie
EMDR

Schokkende gebeurtenissen kunnen ingrijpen in je leven. Soms raakt die natuurlijke verwerking geblokkeerd. EMDR is de meest aanbevolen traumatherapie.

Schematherapie
Boks-psychotherapie

Als praten niet helpt om tot verandering te komen, kan boks-psychotherapie een uitkomst bieden! Bij Praktijk Hertig ga je aan de slag in onze boksring.

Wat is brainspotting
Brainspotting

Brainspotting is een nieuwe therapievorm die zich richt op het verwerken van fysieke, mentale en emotionele blokkades die ons dagelijks functioneren hinderen.

CGT
Cognitieve gedragstherapie

Wanneer er negatieve of ongewenste gedachten zijn, dan kunnen die ervoor zorgen dat je klachten krijgt of tegen problemen oploopt. CGT leert je anders denken en doen.

Schematherapie
Schematherapie
 

Leer jouw vastgeroeste patronen op te sporen, ontdek hoe ze ontstaan zijn en krijg inzicht in hoe ze in stand worden gehouden. Doorbreek je patronen!

psychological-therapy
Kortdurende psycho-dynamische therapie

Wanneer je last hebt van stemmings- of angstklachten of wanneer vastgeroeste patronen je hinderen in het leven kan deze behandelvorm een oplossing zijn.

Doe de eerste stap!

w

Bespreek de mogelijkheden

In een telefonisch gesprek van 15 minuten focussen we samen op jouw vraag, situatie en hoe wij je kunnen helpen.

Plan een intake

In een intakegesprek nemen we uitgebreid aandacht voor jouw hulpvraag, krachten en levensgeschiedenis.

Klaar voor de eerste sessie

Met een helder plan gaan we aan de slag! Dat kan in onze huiselijke gesprekskamers, boksring of online.