Controle over emoties

Je voelt je somber, geniet minder en het belemmert je dagelijks functioneren. Of je hebt een kort lontje, wordt snel boos of hebt woedebuien.

Sombere stemming?

Somberheid hoort bij het leven. Iedereen voelt zich wel eens somber of neerslachtig. Maar als je je vaak en lang somber voelt, kan dat je dagelijks leven beïnvloeden.

Het is dan moeilijk om in je eentje die somberheid gevoelens de baas te worden. Het is belangrijk om te zorgen dat de klachten niet verergeren in een depressie.

Boosheid of woede?

Boosheid hoort bij het leven. Het is goed om je boosheid te uiten. Maar als boosheid omslaat in agressie of woede-uitbarstingen omdat je er geen controle over hebt, is er meer aan de hand.

Houdt de boosheid op wanneer je al iets stuk hebt gemaakt of lelijke dingen naar die ander hebt geschreeuwd? Dan maakt de boosheid meer stuk dan je lief is. Vaak ligt er onmacht, verdriet of trauma onder.

Schokkende gebeurtenis

Hoe kunnen wij je helpen?

In je eentje controle krijgen over je emoties zoals boosheid en somberheid is moeilijk. Wij kunnen je helpen die negatieve spiraal te doorbreken! Daarvoor gebruiken we een combinatie van bewezen effectieve methoden zoals boks-psychotherapie, kortdurende psychodynamische therapie, EMDR, brainspotting, cognitieve gedragstherapie en schematherapie.

Je leert inzien hoe je jouw gedachten, gevoelens en gedrag kan beïnvloeden om je weer grip op je emoties terug te krijgen. Met onze aanpak gaan we tot de kern zodat je op ook op lange termijn winst hebt.

EMDR

Schokkende gebeurtenissen kunnen ingrijpen in je leven. Soms raakt die natuurlijke verwerking geblokkeerd. EMDR is de meest aanbevolen traumatherapie.

Boks-psychotherapie

Als praten niet helpt om tot verandering te komen, kan boks-psychotherapie een uitkomst bieden!

Brainspotting

Brainspotting is een nieuwe therapievorm die zich richt op het verwerken van fysieke, mentale en emotionele blokkades die ons dagelijks functioneren hinderen.

CGT

Wanneer er negatieve of ongewenste gedachten zijn, dan kunnen die ervoor zorgen dat je klachten krijgt of tegen problemen oploopt. CGT leert je anders denken en doen.

Schematherapie

Leer jouw vastgeroeste patronen op te sporen, ontdek hoe ze ontstaan zijn en krijg inzicht in hoe ze in stand worden gehouden. Doorbreek je patronen!

Kortdurende psychodynamische psychotherapie

Wanneer je last hebt van stemmings- of angstklachten of wanneer vastgeroeste patronen je hinderen in het leven kan deze behandelvorm een oplossing zijn.

(Boks)coaching

Wil je in je kracht komen en het maximale uit jezelf halen? Dan kan onze (boks)coaching je daarbij helpen. 

Benieuwd naar ons aanbod?

We helpen je graag verder.

Ook als je je situatie wilt overleggen en je weet bijvoorbeeld
niet goed of ons aanbod bij je past.