ONS TEAM

Praktijk Hertig is opgericht door Anjes Hertig en Pedro Sloots.
Zij hebben elk hun eigen specialisme.

Hoe het begon

Pedro Sloots en Anjes Hertig.

Gedreven ondernemers en oprichters van Praktijk Hertig. Zij wisten al op jonge leeftijd dat ze mensen wilden helpen om een betere versie van henzelf te worden.

De oprichting van Praktijk Hertig kwam voort uit een wil om iets moois neer te zetten om voor mensen deskundige hulp te bieden in een huiselijke sfeer. Anders dan de regulere grote gezondheidsinstellingen, maar kwalitatief hoogwaardig en bovendien op een leuke actieve manier!

Ze streven ernaar om je je op je gemak te laten voelen. En dat merk je al vanaf het eerste contactmoment, het gevoel dat je krijgt zodra je bij ze in de praktijk binnenkomt; de aandacht die ze hebben voor het ‘grote’ (jou echt willen begrijpen om je klacht tot de kern aan te pakken) en het ‘kleine’ (de lekkere koffie, een sportdrankje of een vers stuk fruit). 

Met succes, dat durven ze best te zeggen én met passie!

Passie voor het vak! 

Anjes-Hertig

Over Anjes Hertig

GZ-Psycholoog

Anjes is een van de weinigen in Nederland die echt in staat is om trauma’s en blokkades op te ruimen met behulp van boks-psychotherapie. Ze behandelt iedereen vanuit gelijkwaardigheid en respect, zonder oordeel. Tegerlijkertijd houdt ze je een spiegel voor en schuwt ze niet die vragen te stellen die ertoe doen om je in beweging te zetten. Met succes, dat durven we best te zeggen, zo lezen en horen we terug van alle reviews.

Anjes-Hertig

Over Pedro Sloots

Bokstherapeut

Pedro gelooft dat je door ervaringsleren impact maakt en verandering in beweging zet. Zijn specialisme is door vechtsport als leerinterventie in te zetten. Al jarenlang een sociaal pedagogisch werker, trainer en (team)coach die gaat voor jouw doel. Hij traint groepen om weerbaarder in hun werk te worden en om te gaan met hun eigen opkomende boosheid en die van een ander. 

Benieuwd naar ons aanbod?

We helpen je graag verder.

Ook als je je situatie wilt overleggen en je weet bijvoorbeeld
niet goed of ons aanbod bij je past.