ONS TEAM

Praktijk Hertig is opgericht door Anjes Hertig en Pedro Sloots.
Zij hebben elk hun eigen specialisme.

Hoe het begon

Pedro Sloots en Anjes Hertig.

Gedreven ondernemers en oprichters van Praktijk Hertig. Zij wisten al op jonge leeftijd dat ze mensen wilden helpen om een betere versie van henzelf te worden.

De oprichting van Praktijk Hertig kwam voort uit een wil om iets moois neer te zetten om voor mensen deskundige hulp te bieden in een huiselijke sfeer. Anders dan de regulere grote gezondheidsinstellingen, maar kwalitatief hoogwaardig en bovendien op een leuke actieve manier!

Ze streven ernaar om je je op je gemak te laten voelen. En dat merk je al vanaf het eerste contactmoment, het gevoel dat je krijgt zodra je bij ze in de praktijk binnenkomt; de aandacht die ze hebben voor het ‘grote’ (jou echt willen begrijpen om je klacht tot de kern aan te pakken) en het ‘kleine’ (de lekkere koffie, een sportdrankje of een vers stuk fruit). Met succes, dat durven ze best te zeggen én met passie!

Passie voor het vak! 

Inmiddels hebben ze een mooi team aan professionals opgebouwd. Hieronder stellen we ze aan je voor. Daarnaast werken we samen met met huisartsen en andere GGZ-aanbieders conform de Landelijke samenwerkingsafspraken tussen huisarts, generalistische basis GGz.

Anjes-Hertig

Over Anjes Hertig

GZ-Psycholoog

Anjes is een van de weinigen in Nederland die echt in staat is om trauma’s en blokkades op te ruimen met behulp van boks-psychotherapie. Ze behandelt iedereen vanuit gelijkwaardigheid en respect, zonder oordeel. Tegerlijkertijd houdt ze je een spiegel voor en schuwt ze niet die vragen te stellen die ertoe doen om je in beweging te zetten. Met succes, dat durven we best te zeggen, zo lezen en horen we terug van alle reviews.

Anjes-Hertig

Over Pedro Sloots

Bokstherapeut

Pedro gelooft dat je door ervaringsleren impact maakt en verandering in beweging zet. Zijn specialisme is door vechtsport als leerinterventie in te zetten. Al jarenlang een sociaal pedagogisch werker, trainer en (team)coach die gaat voor jouw doel. Hij traint groepen om weerbaarder in hun werk te worden en om te gaan met hun eigen opkomende boosheid en die van een ander. 

vera van der weel

Over Vera van der Weel

Psycholoog en systeemtherapeut

Vera is onze kanjer op het gebied van relatie- en gezinstherapie. Vera is opgeleid tot psycholoog én systeemtherapeut. Met haar expertise in onder andere emotionally focused therapy (EFT) en schematherapie zal ze jou begeleiden naar een sterkere relatie met jezelf en je dierbaren. 

Het hebben van een relatie verhoogt het geluk van mensen. Maar als de kwaliteit van de relatie niet goed is, zijn mensen ongelukkiger dan mensen die geen relatie hebben. Soms hebben we een beetje hulp nodig om onze relaties te versterken. Wil jij ook werken aan het versterken van jouw relatie met jezelf en je dierbare? Vera is hier om je bij te staan!

Achtergrond

Meer dan twintig jaar aan kennis en ervaring opgebouwd in binnen- en buitenland met kinderen en volwassenen. Voor ieder mens en iedere vraag ontwerpt ze maatwerk die aansluit.

Naast haar werk in onze praktijk, heeft ze ook haar eigen praktijk therapie veerkracht en werkt ze bij een GGZ-instelling. Inderdaad, Vera houdt van veelzijdigheid!

 

Registraties

  • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapeuten;
  • EFT Nederland;
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
margiet bootsma

Over Margriet Bootsma

GZ-psycholoog

Maak kennis met Margriet Bootsma, een inspirerende persoonlijkheid! Margriet is een ware bron van kennis en kunde in ons team.

Hoewel ze onlangs met pensioen is gegaan, heeft Margriet absoluut geen gebrek aan energie! Naast het genieten van tijd met haar (klein)kinderen,  piano spelen, reizen en sporten, werkt ze ook in onze praktijk.

Margriet is een echte allrounder en een heerlijk mens. Haar brede kennis en warme contact maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team. Ze is niet alleen deskundig in haar vakgebied, maar ook laagdrempelig, vriendelijk en altijd bereid om anderen te ondersteunen.

We zijn ontzettend blij dat Margriet ervoor heeft gekozen om bij ons te werken, zelfs na haar pensioen. Haar passie voor haar werk en haar positieve instelling zijn bewonderenswaardig. Ze creëert een positieve en inspirerende sfeer in onze praktijk en haar aanwezigheid is voor iedereen een verrijking.

Achtergrond

Meer dan dertig jaar aan kennis en ervaring in het runnen van haar eigen psychologiepraktijk brengt ze een schat aan kennis en expertise met zich mee.  

 

Registraties

  • GZ-psycholoog BIG 99052219225
Bert Wolleswinkel

Over Bert Wolleswinkel

Balie beer

Met veel enthousiasme verwelkomen we Bert Wolleswinkel in ons team. Bert barst van de energie en heeft absoluut geen plannen om achter de geraniums te gaan zitten!

Bert is onze alleskunner en zorgt voor alle administratieve en facilitaire taken. Grote kans dus dat je Bert aan de lijn krijgt. Hij is niet alleen goed met mensen, maar ook met computers. Precies wat we nodig hebben om alles soepel te laten verlopen.

Komt Bert je misschien bekend voor? Hij is onlangs benoemd tot opvolgend Raadslid in de gemeente Hoogeveen. Herken je hem ergens anders van? Hij zit zeker niet stil! Wellicht heb je hem ontmoet tijdens zijn vrijwilligerswerk in Woonzorgcentrum Olden Kinholt in Hoogeveen. Een echte duizendpoot in hart en nieren.

We zijn echt ontzettend blij en dankbaar dat Bert zich inzet voor onze mooie praktijk. Zijn veelzijdigheid en betrokkenheid zijn een waardevolle aanvulling op ons team!  Samen gaan we er alles aan doen om jou de best mogelijke ervaring te bieden en zorg te dragen voor een vlotte afhandeling van al je vragen. Aarzel niet om contact op te nemen met Bert, hij staat graag voor je klaar!

Achtergrond

En echte allrounder en veelzijdig. Jarenlang heeft hij voor de gemeente Hoogeveen ICT-hulp geboden.

Benieuwd naar ons aanbod?

We helpen je graag verder.

Ook als je je situatie wilt overleggen en je weet bijvoorbeeld
niet goed of ons aanbod bij je past.