Tarieven

Bij Praktijk Hertig ben je aan het juiste adres voor therapie, coaching en training.

Gecontracteerde zorg

 Voor jou is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van jouw keuze. Zo weet je in hoeverre jouw behandeling volgend jaar door je zorgverzekeraar wordt vergoed. Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt om voor 2024 contracten af te sluiten met alle zorgverzekeraars, zodat jij je onze behandeling vergoed krijgt. Praktijk Hertig heeft in 2023 en in 2024 contracten met de volgende zorgverzekeraars:

  • Zilveren Kruis Achmea (inclusief: De Friesland, FBTO, Interpolis, ZieZo en Pro Life)
  • Menzis (inclusief : Anderzorg, Hema, PMA, VinkVink)
  • a.s.r. (inclusief: Ditzo en de Amersfoortse)
  • Eucare (inclusief: Aevitae)
  • ENO (inclusief: Salland en Zorgdirect)
  • DSW (inclusief: Stad Holland en InTwente)
  • Zorg en Zekerheid: (inclusief AZVZ)

Heb je een verwijzing en ben je verzekerd bij een van deze (gecontracteerde) zorgverzekeraars? Dan wordt jouw behandeling bij Praktijk Hertig door je zorgverzekeraar vanuit de basiszorgverzekering (GB-GGZ) vergoed. Wel is het wettelijke en eventuele aanvullende eigen risico van toepassing. Voor het bedrag dat binnen je eigen risico valt, stuurt de zorgverzekeraar jou een factuur.

* Zilveren Kruis Achmea heeft ook voor 2024 een omzetplafond gesteld. Dat kan inhouden dat we in 2024 niet iedereen met een Zilveren Kruis polis kunnen helpen.

Ongecontracteerde zorg

Heb je een zorgverzekering bij een van de volgende verzekeraars?

  • ONVZ (inclusief: PNOzorg en VVAA)
  • VGZ (inclusief: IZA, UMC, Unive, ZEKUR, Bewuzt en IZ)
  • CZ (inclusief: OHRA, Nationale Nederlanden, JUST en CZdirect)

Dan heeft Praktijk Hertig geen contract met jouw zorgverzekeraar voor 2024 kunnen afsluiten. Je kunt dan wel alsnog gebruik maken van ons aanbod! Je krijgt dan maandelijks een factuur thuisgestuurd. Die betaal je aan ons en je kunt je factuur bij je zorgverzekeraar indienen. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en zorgverzekering wordt deze behandeling dan deels vergoed. Hoe hoog je vergoeding is, is per verzekeraar en per polis verschillend. Om eigen kosten te voorkomen is het belangrijk dat je een zorgverzekeraar kiest die met onze praktijk een contract heeft afgesloten.

Vragen over vergoedingen

Wij hanteren de tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft vastgesteld. In de polisvoorwaarden van je zorgverzekering staat hoe hoog de vergoeding is. Heb je hier vragen over? We adviseren je vóór je eerste afspraak in onze praktijk bij je zorgverzekeraar goed te checken of en hoeveel je vergoed krijgt om financiële onverwachte kosten te voorkomen. Ben je van plan over te stappen naar een andere zorgverzekering? Dan kan je uiterlijk 31 december 2023 je verzekering opzeggen. 

Tarieven op een rij

w

Therapie

De overheid heeft berekend hoeveel elke zorgprestatie maximaal mag kosten. Voor onze setting: GGZ Ambulant – kwaliteitsstatuut sectie II: Gezondheidszorgpsycholoog (wet BIG artikel 3) zijn de zorgprestaties in 2023 vrij van BTW. Praktijk Hertig hanteert de maximum vastgestelde NZa tarieven van 2023. Deze zijn te vinden op: zorgprestatiemodel.nza.nl.

Voor diagnostiek (120 minuten) is de prestatiecode: CO0952

Voor behandeling (120 minuten) is de prestatiecode: CO1017

Coaching

Praktijk Hertig biedt verschillende vormen van coaching aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Empowerment Training

Traject van intake en vijf sessies van 90 minuten:
585,- exclusief BTW.

Losse sessies zijn bij te boeken
(65,- per sessie van 60 minuten exclusief BTW).

 

Trainingen voor groepen / organisties

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij je helpen?

EMDR

Schokkende gebeurtenissen kunnen ingrijpen in je leven. Soms raakt die natuurlijke verwerking geblokkeerd. EMDR is de meest aanbevolen traumatherapie.

Boks-psychotherapie

Als praten niet helpt om tot verandering te komen, kan boks-psychotherapie een uitkomst bieden!

Brainspotting

Brainspotting is een nieuwe therapievorm die zich richt op het verwerken van fysieke, mentale en emotionele blokkades die ons dagelijks functioneren hinderen.

CGT

Wanneer er negatieve of ongewenste gedachten zijn, dan kunnen die ervoor zorgen dat je klachten krijgt of tegen problemen oploopt. CGT leert je anders denken en doen.

Schematherapie

Leer jouw vastgeroeste patronen op te sporen, ontdek hoe ze ontstaan zijn en krijg inzicht in hoe ze in stand worden gehouden. Doorbreek je patronen!

Kortdurende psychodynamische psychotherapie

Wanneer je last hebt van stemmings- of angstklachten of wanneer vastgeroeste patronen je hinderen in het leven kan deze behandelvorm een oplossing zijn.

(Boks)coaching

Wil je in je kracht komen en het maximale uit jezelf halen? Dan kan onze (boks)coaching je daarbij helpen. 

Empowerment Training

Bij Praktijk Hertig ben je aan het juiste adres voor een empowerment training  (in onze boksring) om jezelf weerbaarder te maken en beter je emoties te reguleren.

Benieuwd naar ons aanbod?

We helpen je graag verder.

Ook als je je situatie wilt overleggen en je weet bijvoorbeeld
niet goed of ons aanbod bij je past.