Wachttijden

Wachten terwijl je juist geholpen wilt worden, is natuurlijk nooit fijn

Op dit moment merken we dat velen de weg naar onze boks-psychotherapie weten te vinden. Dat is natuurlijk fijn dat we met onze aanpak voor velen van betekenis kunnen zijn. Dat betekent ook dat de aanmeldingen binnenstromen en onze agenda volraakt. We geven onze clienten onze onverdeelde aandacht en maken onze trajecten op maat. Daarom kunnen we moeilijk inschatten wanneer nieuwe therapietrajecten kunnen starten.

We doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. We vernieuwen de wachttijd elke maand. Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je altijd contact opnemen met jouw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling.

Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Let wel: Boks-psychotherapie wordt nog bijna nergens anders geboden.

 

Heb je al een plekje op onze wachtlijst en wil je alvast iets doen terwijl je wacht? We helpen je graag ter voorbereiding op je traject met onze online modules. Deze geven je tips en inzicht in jouw klacht.

Wachttijden op een rij

w

Intake

Wachttijd: 30 weken

Start traject

Wachttijd: 4 weken

Laatste update

10 mei 2023

Hoe kunnen wij je helpen?

EMDR

Schokkende gebeurtenissen kunnen ingrijpen in je leven. Soms raakt die natuurlijke verwerking geblokkeerd. EMDR is de meest aanbevolen traumatherapie.

Boks-psychotherapie

Als praten niet helpt om tot verandering te komen, kan boks-psychotherapie een uitkomst bieden!

Brainspotting

Brainspotting is een nieuwe therapievorm die zich richt op het verwerken van fysieke, mentale en emotionele blokkades die ons dagelijks functioneren hinderen.

CGT

Wanneer er negatieve of ongewenste gedachten zijn, dan kunnen die ervoor zorgen dat je klachten krijgt of tegen problemen oploopt. CGT leert je anders denken en doen.

Schematherapie

Leer jouw vastgeroeste patronen op te sporen, ontdek hoe ze ontstaan zijn en krijg inzicht in hoe ze in stand worden gehouden. Doorbreek je patronen!

(Boks)coaching

Wil je in je kracht komen en het maximale uit jezelf halen? Dan kan onze (boks)coaching je daarbij helpen. 

Empowerment Training

Bij Praktijk Hertig ben je aan het juiste adres voor een empowerment training  (in onze boksring) om jezelf weerbaarder te maken en beter je emoties te reguleren.

Benieuwd naar ons aanbod?

We helpen je graag verder.

Ook als je je situatie wilt overleggen en je weet bijvoorbeeld
niet goed of ons aanbod bij je past.