Wachttijden

Wachten terwijl je juist geholpen wilt worden, is natuurlijk nooit fijn

Velen vinden de weg naar onze praktijk. Dat is natuurlijk fijn dat we met onze aanpak voor velen van betekenis kunnen zijn. Dat betekent ook dat de aanmeldingen binnenstromen en onze agenda volraakt. We doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. We vernieuwen de wachttijd elke maand.

 

Zorgbemiddeling

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je altijd contact opnemen met jouw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Zin om actief te blijven terwijl je wacht?

Heb je al een plekje op onze wachtlijst en wil je alvast iets doen terwijl je wacht? We helpen je graag ter voorbereiding op je traject met onze online modules. Deze geven je tips en inzicht in jouw klacht.

Wachttijden op een rij

w

Intake

Wachttijd: 29 weken

Start traject

Wachttijd: Geen

Laatste update

10 juni 2024

Hoe kunnen wij je helpen?

Traumaverwerking

Schokkende gebeurtenissen kunnen ingrijpen in je leven. Soms raakt die natuurlijke verwerking geblokkeerd. EMDR en Imaginaire Exposure zijn de meest aanbevolen traumaverwerkingsmethoden.

Boks-psychotherapie

Als praten niet helpt om tot verandering te komen, kan boks-psychotherapie een uitkomst bieden!

Brainspotting

Brainspotting is een nieuwe therapievorm die zich richt op het verwerken van fysieke, mentale en emotionele blokkades die ons dagelijks functioneren hinderen.

Cognitieve Gedragstherapie

Wanneer er negatieve of ongewenste gedachten zijn, dan kunnen die ervoor zorgen dat je klachten krijgt of tegen problemen oploopt. CGT leert je anders denken en doen.

Schematherapie

Leer jouw vastgeroeste patronen op te sporen, ontdek hoe ze ontstaan zijn en krijg inzicht in hoe ze in stand worden gehouden. Doorbreek je patronen!

Kortdurende psychodynamische psychotherapie

Wanneer je last hebt van stemmings- of angstklachten of wanneer vastgeroeste patronen je hinderen in het leven kan deze behandelvorm een oplossing zijn.

(Boks)coaching

Wil je in je kracht komen en het maximale uit jezelf halen? Dan kan onze (boks)coaching je daarbij helpen. 

Benieuwd naar ons aanbod ?

We helpen je graag verder.

Ook als je je situatie wilt overleggen en je weet bijvoorbeeld
niet goed of ons aanbod bij je past.