9,5 cliënttevredenheid in 2023

9 mrt, 2024

Nieuwsflash!

Onze psychotherapiepraktijk heeft hoge noteringen behaald in cliënttevredenheid! Op grond van alle trajecten die we in 2023 hebben afgesloten, ontvangen we van jullie een dikke 9,5! Jullie hebben gesproken en we zijn overweldigd door de waardering die jullie ons geven. 🙌

Hartverwarmend

Met hartverwarmende feedback en dankbare woorden hebben jullie bij het invullen van de clienttevredenheidsvragenlijst (CQI) onze trajecten de hoogste cijfers gegeven. Van een warme huiselijke sfeer tot onze bekwame therapeuten met persoonlijke aandacht. Onze holistische en diepgaande aanpak waarin denken, voelen en doen samen komen, is volgens jullie de sleutel tot succes. Met onze aanpak hebben we voor meer dan 200 cliënten van betekenis kunnen zijn. Jullie hebben ons gemarkeerd als de go-to spot voor mentaal welzijn.

Maar hier laten we het niet bij! We beloven jullie dat we blijven streven naar een nog betere ervaring en resultaat. Samen maken we van elke sessie een stap richting positieve verandering.

 

 

Bedankt voor jullie vertrouwen en voor het kiezen van onze psychotherapiepraktijk!

Wellicht ook interessant

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Namens ons hele team wensen we je een mooie en liefdevolle kerst en een prachtig nieuwjaar toe. Blijf gezond en vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen.

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

Wist je dat jouw manier van ademen een grote invloed heeft op jouw algehele welzijn? In deze blog gaan we samen met jou op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van ademhaling.

5 exclusieve sessies bokscoaching

5 exclusieve sessies bokscoaching

Praktijk Hertig biedt je nu deze special aan: 5 exclusieve sessies bokscoaching. Meld je nu aan en grijp je kans voor die plek in januari 2024! De special geldt tot en met 24 december 2023.