Fijne feestdagen

24 dec, 2023

Namens ons hele team wensen we je mooie en liefdevolle feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent een periode van gezelligheid, warmte en reflectie.

Maar laten we niet vergeten dat de kerstdagen en het nieuwe jaar voor sommigen ook stressvol kunnen zijn. Het kan zijn dat je geconfronteerd wordt met familiedynamiek, verwachtingen en druk om alles perfect te laten verlopen. We willen je eraan herinneren dat het oké is om jezelf op de eerste plaats te zetten en je grenzen te bewaken.

Zorg goed voor jezelf

Als praktijk Hertig willen we je aanmoedigen om tijdens deze periode goed voor jezelf te zorgen. Neem de tijd om rust te vinden, adem diep in en uit en wees niet te streng voor jezelf.

Het is oké om voor jezelf te zorgen

Wat is voor jou belangrijk?

Sta stil bij wat voor jou echt belangrijk is en durf keuzes te maken die bijdragen aan jouw welzijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze periode van het jaar vol positiviteit en mentale rust is.

Fijne feestdagen

Namens ons hele team wense we je een mooie en liefdevolle kerst en een prachtig nieuwjaar toe. Blijf gezond en vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen

Wellicht ook interessant

9,5 cliënttevredenheid in 2023

9,5 cliënttevredenheid in 2023

Onze psychotherapiepraktijk heeft hoge noteringen behaald in cliënttevredenheid! Op grond van alle trajecten die we in 2023 hebben afgesloten, ontvangen we van jullie een dikke 9,5!

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

Wist je dat jouw manier van ademen een grote invloed heeft op jouw algehele welzijn? In deze blog gaan we samen met jou op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van ademhaling.

5 exclusieve sessies bokscoaching

5 exclusieve sessies bokscoaching

Praktijk Hertig biedt je nu deze special aan: 5 exclusieve sessies bokscoaching. Meld je nu aan en grijp je kans voor die plek in januari 2024! De special geldt tot en met 24 december 2023.