Aanmeldstop voor verzekerden van Zilveren Kruis Achmea

14 jun, 2023

Aanmeldstop voor verzekerden van Zilveren Kruis Achmea

Heb je een zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea? Dan kan je je in 2023 helaas niet meer aanmelden voor behandeling. Vanwege het bereiken van het gecontracteerde omzetplafond heeft Praktijk Hertig in 2023 een aanmeldstop voor deze verzekerden. Onder Zilveren Kruis Achmea vallen de volgende labels: De Friesland, FBTO, Interpolis, Zilveren Kruis, Ziezo en Pro life. 

Balen zeker? Daar balen wij ook van!

Had je je net willen aanmelden? Dan kan je twee dingen doen:

  1. Contact opnemen met je zorgverzekeraar: die kan voor je uitzoeken of je terecht kunt bij een andere zorgaanbieder in de buurt
  2. De behandeling uitstellen tot het nieuwe kalenderjaar: doe dit alleen in overleg met je arts

Wellicht ook interessant

9,5 cliënttevredenheid in 2023

9,5 cliënttevredenheid in 2023

Onze psychotherapiepraktijk heeft hoge noteringen behaald in cliënttevredenheid! Op grond van alle trajecten die we in 2023 hebben afgesloten, ontvangen we van jullie een dikke 9,5!

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Namens ons hele team wensen we je een mooie en liefdevolle kerst en een prachtig nieuwjaar toe. Blijf gezond en vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen.

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

Wist je dat jouw manier van ademen een grote invloed heeft op jouw algehele welzijn? In deze blog gaan we samen met jou op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van ademhaling.