Maak kennis met onze nieuwe helden

8 nov, 2023

Vera van der Weel

We zijn verheugd om Vera aan ons team van psychologen te verwelkomen, die gespecialiseerd is in relatie- en gezinstherapie. Met haar expertise in emotionally focussed therapy en schematherapie zal ze jou en je geliefden begeleiden naar een sterkere en vervullende relatie.

Het belang van een goede relatie is onmiskenbaar. Onderzoek toont aan dat mensen met een gezonde relatie gelukkiger zijn dan zij die geen relatie hebben. Maar soms hebben we een beetje hulp nodig om onze relaties te versterken. Vera is hier om je bij te staan! Met meer dan twintig jaar kennis en ervaring, zowel nationaal als internationaal, heeft Vera haar vaardigheden aangescherpt in het werken met zowel kinderen als volwassenen. Elk individu en elke vraag krijgt bij haar een op maat gemaakt behandelplan. Ze weet altijd de juiste snaar te raken en een klik te vinden.

margiet bootsma

Margriet Bootsma

Margriet is een ware bron van veerkracht en diepgang in ons team. Met meer dan 30 jaar ervaring in het runnen van haar eigen psychologiepraktijk brengt ze een schat aan kennis en expertise met zich mee. Hoewel ze onlangs met pensioen is gegaan, heeft Margriet absoluut geen gebrek aan energie! Naast het genieten van tijd met haar (klein)kinderen, het bespelen van de piano, reizen en sporten, werkt ze met veel plezier in onze praktijk.

Margriet is een echte alleskunner en een fantastisch persoon. Haar brede vaardigheden en diepgaande inzichten maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team. Ze is niet alleen deskundig in haar vakgebied, maar ook warm, vriendelijk en altijd bereid om anderen te ondersteunen. We zijn ontzettend blij dat Margriet ervoor heeft gekozen om bij ons te werken, zelfs na haar pensioen. Haar passie voor haar werk en haar positieve instelling zijn werkelijk bewonderenswaardig. Ze creëert een positieve en inspirerende sfeer in onze praktijk en haar aanwezigheid is voor iedereen een verrijkende ervaring.

Bert Wolleswinkel

Bert Wolleswinkel

Bert is onze alleskunner en zorgt voor alle administratieve en facilitaire taken. Grote kans dus dat je Bert aan de lijn krijgt. Hij is niet alleen goed met mensen, maar ook met computers. Precies wat we nodig hebben om alles soepel te laten verlopen. En misschien komt Bert jou nog wel bekend voor! Hij is onlangs benoemd tot opvolgend Raadslid in de gemeente Hoogeveen. Herken je hem ergens anders van? Hij zit zeker niet stil! Wellicht heb je hem ontmoet tijdens zijn vrijwilligerswerk in Woonzorgcentrum Olden Kinholt in Hoogeveen. Een echte duizendpoot in hart en nieren. We zijn echt ontzettend blij en dankbaar dat Bert zich inzet voor onze mooie praktijk. Zijn veelzijdigheid en betrokkenheid zijn een waardevolle aanvulling op ons team!  Samen gaan we er alles aan doen om jou de best mogelijke ervaring te bieden en zorg te dragen voor een vlotte afhandeling van al je vragen en taken. Aarzel niet om contact op te nemen met Bert, hij staat altijd voor je klaar!

Wellicht ook interessant

Tips om te ontspannen

Tips om te ontspannen

Stress hoort bij het leven en in je lijf. Een beetje stress is gezond. Het helpt je om net dat beetje extra te geven om je doel te halen. Steeds meer mensen hebben echter last van langdurige stress en spanningsklachten.