Praktijk Hertig past haar openingstijden aan

29 nov, 2023

Aangepaste openingstijden

Iedereen heeft andere (zorg)behoeften en wensen. De een wil ’s avonds komen voor een sessie en de ander lekker in de ochtend. Daarom is onze zorg altijd op maat. Samen met jou bekijken we welke behandeling het best past bij je wensen en hoe we het praktisch inrichten. Praktijk Hertig past daarom haar openingstijden aan.

 

Van maandag tot en met vrijdag is de praktijk van 09:00 – 17:00 uur geopend. Per 1 januari 2024 is de praktijk ook op woensdag tot 21:00 uur geopend. Dat betekent dat er mogelijkheid is om op de woensdagavond je sessie te plannen.

Wellicht ook interessant

9,5 cliënttevredenheid in 2023

9,5 cliënttevredenheid in 2023

Onze psychotherapiepraktijk heeft hoge noteringen behaald in cliënttevredenheid! Op grond van alle trajecten die we in 2023 hebben afgesloten, ontvangen we van jullie een dikke 9,5!

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Namens ons hele team wensen we je een mooie en liefdevolle kerst en een prachtig nieuwjaar toe. Blijf gezond en vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen.

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

Wist je dat jouw manier van ademen een grote invloed heeft op jouw algehele welzijn? In deze blog gaan we samen met jou op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van ademhaling.