Welkom Kate!

15 sep, 2022

Dankbaar

Wij zijn onwijs dankbaar en blij dat we een kracht in onze praktijk erbij hebben. En wat voor een! Graag presenteren we aan je: Kate Hertig.

Kate regelt de voorkant met mail, telefoon en planning. Achter de schermen zorgt ze voor ons met een kop thee of soep, zodat wij weer volop aandacht aan onze cliënten kunnen besteden.

Daarnaast is ze een kanjer op creatief gebied: Ze is onze huisfotograaf (check de mooie foto’s op onze site) en ze zorgt voor een gezellige sfeer in onze praktijk met kaarsjes en alle seizoensdecoraties.

Ohja… and last but not least: binnenkort start ze bij ons als social worker.

Wellicht ook interessant

9,5 cliënttevredenheid in 2023

9,5 cliënttevredenheid in 2023

Onze psychotherapiepraktijk heeft hoge noteringen behaald in cliënttevredenheid! Op grond van alle trajecten die we in 2023 hebben afgesloten, ontvangen we van jullie een dikke 9,5!

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Namens ons hele team wensen we je een mooie en liefdevolle kerst en een prachtig nieuwjaar toe. Blijf gezond en vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen.

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

De invloed van ademhaling op jouw welzijn

Wist je dat jouw manier van ademen een grote invloed heeft op jouw algehele welzijn? In deze blog gaan we samen met jou op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van ademhaling.